T'ajudem a conèixer quines

NORMATIVES D'OBLIGAT COMPLIMENT REPERCUTEIXEN Al TEU NEGOCI/CLUB.
SENSE CAP COST.

Col·laboració amb FECDAS

En GRUP LAE hem reactivat la col·laboració amb FECDAS, la qual cosa beneficia a tots els seus associats quant a condicions i servei.

Des dels diferents Organismes s’estan realitzant campanyes de seguiment i vigilància perquè les Associacions, Clubs Esportius i Organitzacions sense ànim de lucre compleixin amb les normatives que els afectin la seva activitat, amb la sanció corresponent si no es compleix amb les normatives que ha de tenir vigents.

En GRUP LAE us realitzarem, cortesia de FECDAS i sense cap cost per a vosaltres, una PREAUDITORIA presencial del vostre compliment normatiu obligatori:

Us explicarem com afecten el vostre negoci/club aquestes normatives, com o quals heu de complir i hem negociat uns preus mínims perquè adequar-vos a normatives d’obligat compliment no us suposi un sobre esforço econòmic, amb un servei absolutament personalitzat i garantit.

Sol·licita una preauditoría gratuïta

Sol·licita una PREAUDITORIA presencial gratuïta mitjançant el següent formulari del compliment normatiu obligatori del teu negoci/club.


     

     

     

    Accepto la política de privacitat.